У студзені 2020 года Рэлігійная місія «Дабрачыннае каталіцкае таварыства Карытас» Канферэнцыі Каталіцкіх Біскупаў у Беларусі і СЮА "Рэспубліканская канфедэрацыя прадпрымальніцтва" падпісалі пагадненне аб узаемадзеянні ў рамках рэалізацыі праекта "Скарачэнне беднасці шляхам працаўладкавання сацыяльна неабароненай моладзі ў найменш развітых рэгіёнах Беларусі" («YES! Скарачэнне беднасці шляхам працаўладкавання сацыяльна неабароненай моладзі ў малых рэгіёнах Беларусі »).

14 лютага 1-шы намеснік Старшыні Вышэйшага Каардынацыйнага Савета Рэспубліканскай канфедэрацыі прадпрымальніцтва Андрэй Капыток і каардынатар праекта Нацыянальнага Карытас Наталля Глухоўчэнка .
Падчас пасяджэння працаваў кірмаш бізнес-кампаній. Юныя ўдельнікі прадставілі свае праекты. А 12 лепшых прадпрымальнікаў пазмагаліся за куратараў, якія будуць суправаждаць бізнес-ідэі і змогуць пераўтварць іх з ідэй у рэальныя справы з фінансавай аддачай.