Дарагія сябры! Цяпер ахвяраванне можна ажыццявіць і праз сістэму АРІП.

Каб унесці дабрачыннае ахвяраванне, выкарыстоўваючы наяўныя або электронныя грошы, банкаўскія аплатныя карткі або інструменты дыстанцыйнага банкаўскага абслугоўвання, дастаткова знайсці ў каталогу плацяжоў па Беларусі сістэмы "Разлік" (АРІП) раздзел «Грамадскія аб'яднанні», затым падраздзел «Рэлігійныя аб'яднанні», а ў ім - нашу ўкладку «Карытас Беларусь» -- «Ахвяраванні». У форме трэба пазначыць суму ахвяравання, увесці прозвішча і ініцыялы і пацвердзіць дадзены плацёж.

Размяшчэнне паслугі ў дрэве АРІП:

- Сістэма "Разлік" (АРІП)
    - Грамадскія аб'яднанні
       - Рэлігійныя аб'яднанні
          - “Карытас Беларусь”
             - Ахвяраванні

Размяшчэнне паслугі ў дрэве паслуг сістэмы "Разлік" (АРІП) у некаторых пунктах аплаты можа адрознівацца ад апісанага вышэй. У сувязі з гэтым, у выпадку ўзнікнення праблем з пошукам паслугі прапануем выканаць пошук па нумарыпаслугі АРІП: 4446571.

Сістэма iPay - аплата з балансу мабільнага тэлефона *
Камісія Сістэмы iPay для абанентаў: МТС - 3%; life
- 4,5%

Паслуга "Ахвяраванні"

1. З дапамогай SMS-паведамлення:

Адпраўце на нумар 553 SMS-паведамленне (не тарыфікуецца):
559 <Прозвішча, імя адпраўніка> <Сума>
Калі ласка, увядзіце вашы прозвішча і ініцыялы без прабелаў

Прыклад SMS-паведамлення:
559 ГромаўАІ 10 (прабел паміж параметрамі абавязковы!)

2. Здзейсніць плацёж Вы можаце з асабістага кабінета сайта iPay.by **

*Выключэнні складаюць нумары тэлефонаў, падлучаныя на карпаратыўны тарыф і абаненты, якія выкарыстоўваюць аплату паслуг сотавай сувязі па факце. Для ажыццяўлення аперацый у Сістэме АРІП даступная не ўся сума балансу асабовага рахунку: пасля спісання выніковай сумы аперацыі на вашым рахунку павінна застацца не менш за 10 капеек для абанентаў МТС і не менш за 50 капеек для абанентаў life:);

** для ўваходу ў асабісты кабінет выкарыстоўвайце свой нумар тэлефона і сеансавы пароль, для атрымання якога дастаткова даслаць любое SMS-паведамленне на нумар 5533 (кошт SMS вызначаецца тарыфным планам абанента). Пасля паспяховага ўваходу ў асабісты кабінет вы можаце ажыццяўляць плацяжы, выбіраючы паслугі для аплаты. Акрамя таго, вы можаце даведацца аб балансе вашага рахунку мабільнага тэлефона, прагледзець гісторыю плацяжоў, пры неабходнасці раздрукаваць чэк.